Unna er Linas mat

Idag upplever många att de har en så pass stressig vardag att det är svårt att få allting att gå ihop. Pressad på arbetet, alldeles för lite tid, barn som ska skjutsas till träningar, mat som ska handlas och lagas, ja listan kan självklart göras nästan oändlig och antagligen känner de flesta vuxna människor, kanske framförallt småbarnsföräldrar, i Sverige igen sig. På grund av den ökade stressen hos människor idag är det inte konstigt att tjänster som Matkassen har blivit så populär.

Linas Matkasse

Det är antagligen ingen som har missat de glada reklamfilmerna på TV där Lina Gebäck berättar hur hon planerar och provlagar maten åt dig och din familj för att ni ska få i er nyttig och bra mat samtidigt som ni hittar inspiration och sparar tid i vardagen. När veckans meny är framtagen packar Lina och hennes kollegor ner de ekologiska och närodlade råvarorna i matkassar som sedan, tillsammans med recept för hela veckan, levereras hela vägen hem till kundernas ytterdörr.

På grund av den stora framgång som den här tjänsten har haft i Sverige så är det inte konstigt att det idag finns väldigt många olika matkasse-företag. Sedan starten 2008 har dock linasmatkasse legat i toppen, tillsammans med konkurrenten Middagsfrid.

Linas Matkasse satsar på ekologiska råvaror och en varierad kost, allt för att familjen ska få i sig hela kostcirkeln samtidigt som de kan vara säkra på att de endast äter produkter av bästa kvalitet. Så varför inte låta hela familjen njuta och inspireras såhär i vintermörkret genom att unna er mat från Linas Matkasse?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *