Middagsfrid

Nyckeln till Middagsfrid lojala kunder är bland annat valet av DIBS återkommande betalningar lösning. Lösningen förenklar betalningsprocessen. All kreditkortsuppgifter i ett säkert sätt lagras för framtida användning, vilket gör det enklare och snabbare för kunderna att upprepade köp i din onlinebutik. 

”DIBS tar oss närmare våra kunder”
DIBS återkommande betalningen-lösning resulterar i trustpilot fakturering kostnader och effektivare utbetalningar. Och ”det faktum att DIBS tillhandahåller olika betalningsmetoder i hela norra Europa gör dem till en nyckelspelare i vår internationella marknadsexpansion.”

Bra mat till det nya året!

Kom ihåg i januari förra året när jag sa att min nyårslöfte var att komma tillbaka in i rytmen blogga? Och kom ihåg när det ebbade ut några månader senare? Du trodde nog att jag mat i kassar, liksom de flesta människor, bara middagsfrid bort min upplösning när något bra kom upp på Netflix (som, låt oss vara verkliga, inte skulle vara osannolikt). Men ni, jag har en riktigt bra ursäkt.

För den sällsynta läsare som inte är relaterad till mig i april förra året, jag fick mitt drömjobb arbeta som ett kollegium rådgivare för ett företag som heter Collegewise .

Mer information om företaget och maten

Med Collegewise, jag får göra det jag älskar mest, chefen människor runt – jag menar dela goda råd om att få in i högskolan. Jag tillbringar mina dagar lära sig mer om något som jag älskar redan när man sitter 20 meters avstånd från världens mest stödjande och badass medarbetare, Casey. Det finns ofta Starbucks och Jane Austen filmljud och jordnötssmör pretzels. Och jag kan inte komma ihåg förra gången jag var på en e-svd som inte innehöll åtminstone en GIF . Och på en riktigt bra dag, jag får en upphetsad mail från en av mina elever berättade att han blev antagen till högskolan.

Middagsfrid och matkassar på nätet

Middagsfrid var precis vad jag behövde fyra och ett halvt år sedan: ett sätt att kanalisera min writerly vana och vegan entusiasm när jag var inte säker på vad jag skulle göra nästa vecka, nästa månad, nästa år. För första gången i mitt liv, jag har ett jobb jag kan inte föreställa lämna och jag vill kasta mig in i det helhjärtat. Så jag sätter middagsfrid Fred till sängs.


För nu kommer det att leva som en samling av några av de saker jag älskar att äta, och jag kommer att tillägna colleenboucher.com att dela med sig av det goda college antagning information (se upp för några brutna länkar under övergången).   Jag kommer förmodligen fortfarande ta bilder av min mat, men nu kommer att gå på instagram (Japp, jag är en av dessa  flickor). Och nu kommer jag att kämpa för att hitta det riktigt bra Brysselkål recept jag gjorde nyligen. Men vem vet? Livet är lång. Jag håller er uppdaterade.

Veganer och matkassarna

Det sägs ofta att motsatser attraherar. Det är allt gott och väl om, säg, en person är känd för att alltid börja partiet, medan den andra tenderar att vara mer tyst. Men det är svårare att hålla fast vid den dynamik när det finns oenighet om grundläggande övertygelser. Vad händer om din moraliska kompass poäng du i en riktning, medan din partner går i den andra? Vad är en vegan att göra efter falling in love med någon som grundligt åtnjuter konsumera blodiga bitar av dött kött? Hur håller du lugn när det är tid att sitta ner och äta?

Vi talade med några hängivna veganer om sina erfarenheter med anor köttätare, och berört både vanliga missuppfattningar och bli vegan för den du älskar.

ALLA ILLUSTRATIONER AV ROEL DE WITTE. FÖLJ HONOM PÅ INSTAGRAM .

Bra mat tips!

Charlotte (25), vegan under tre år, tillsammans med sin pojkvän i åtta år.

MUNCHIES: Hej, Charlotte. Vilka frågor vill du stöter på i din relation?
Charlotte: Min pojkvän inte äter kött längre, men han äter fisk ibland. Jag är inte glad över det. Jag tror att det luktar illa, jag vill inte djurkroppar i mitt kylskåp, och jag också förstår inte människor som vill styckat kött från sin kost, men ändå äta fisk, som om fisken växer på träd. Samtidigt, jag meny mig själv: baby steg. Jag försöker att inte vara alltför dömande, eftersom fem år sedan jag fortfarande glatt åt biff.

middagsfrid 3.000 – 4