Fler effektivitetstips

Det finns flera sätt att effektivisera på, än att ”bara” beställa leverans av matkasse till dörren. Det här är några av våra bästa tips för allmän bekvämlighet och insparning av tid, energi och pengar:

– Samkör. Det är inte särskilt kul att varje morgon behöva köra barnen till skolan i rusningstrafik och att sedan hämta och lämna dem på sin sport och dans och så vidare i samma kvällstrafik. Ta reda på om du och barnens kompisars föräldrar kan hitta ett system där ni turas om med hämtning och lämning!

Hushållskassa

– Ha en hushållskassa. Att budgetplanera och avsätta pengar för hushållet sparar in mycket tid och ansträngning. Dessutom hindrar det dig från att lägga pengar på annat!

– Mycket av ens ork handlar om sömn. Se till att du får tillräckligt med mat vid tillräckligt många tillfällen under dagen, och att du sover så många timmar som just du behöver.

– Tidsinställ viktiga saker med timers, så att du exempelvis kan vakna av den ljuva lukten av kaffe, eller att lamporna tänds i huset några minuter innan du kommer hem. Timers effektiviserar mer än man tror!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *