En bra GI kasse

Hur ska egentligen en perfekt GI matkasse vara komponerad? En fråga som väldigt många ställer ställer sig i vårt hälsomedvetna samhälle. Det har helt enkelt blivit allt vanligare att handla hälsosamma livsmedel hem till familjen, och ännu mer populärt att beställa hem färdigpaketerade matkassar en gång i veckan. På sås ätt så slipper man stress runt dagligen i matbutiken och stressa över vad man ska laga för mat till familjen. Med en färdig matkasse slipper du oroa dig över detta och istället så får du en färdig matkasse levererad hem till din dörr med färdigt veckoschema och recept.

GI metoden

Allt fler väljer alltså att handla mat på detta sätt, framförallt om man äter enligt GI metoden. På sätt så slipper man fundera så mycket på vilka produkter man handlar i butiken och istället så kan man vara säker på att all mat man äter är GI vänlig och innehåller bra kolhydrater. Den perfekta matkassen för den som äter enligt GI metoden är GI boxen, som är färdiga, hälsosamma måltider som räcker för en hel vecka eller längre framöver.

Det bästa är att det är frysta färdigrätter som man kan spara länge, men ändå så innehåller dom bra och hälsosamma livsmedel med mycket vitaminer.  En helt enkelt perfekt lösning för den stressande småbarnsförälderns om vill gå ner i vikt. GI boxen passar helt enkelt alla som vill gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt och samtidigt slippa att tänka på planering och mat hela tiden.

Färdiga matkassar är bra på grund av följande anledningar:

  • Du sparar tid som du kan lägga på annat kul
  • Du slipper stressa runt i matbutiken utan att veta vad du ska laga till middag
  • Du får färdiga rätter och recept som du enkelt kan följa

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *